WEEKEND MODE

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with b5 presetimageProcessed with VSCOcam with f2 preset

Hej på er!
Ligger raklång i soffan och har precis sett färdigt filmen ‘the man from U.N.C.L.E’. Älskar ju Alicia vikander så just nu ser jag gärna allt hon medverkar i och denna varit faktiskt bra trots lite märklig till en början. Eller ja, inte riktigt som jag förväntade mig kanske ;)

Börjar känna tröttheten krypa på nu så tänkte att jag skulle röra mig mot sovrummet. Ludde är i Hemsedal så jag har spenderat de senaste dagarna själv här hemma (ändå ganska mysigt även om jag såklart saknar honom också). Igår blev det vin med några kollegor och idag började jag med en låååång frukost (dubbla koppar kaffe med skummad mjölk, nybakade frallor och croissant – MUMS!) här hemma innan jag mötte upp min syster för en promenad i det ljuvliga vädret. Vi tog en sen lunch/fika och det var så mysigt att bara hänga och strosa runt i lungan ro. Efter många timmar ute kom jag hem och målade klart ytterdörren innan jag alltså hamnade här med en stor påse godis och cola (nu mår man ju därefter, örk).

Så med det sagt – natti natti! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *