ALL THAT GLITTERS

image

Hellloooo,
Hoppas ni har det bra och njuter av helgen! Det gör jag iaf! :) Startade lördagen på bästa sätt (nåja, jag var visserligen uppe och slipade dörrkarmar innan) med lyxfrulle på Fritelli Gradelli tillsammans med en kompis. Om ni inte varit där så kan jag varmt rekommendera det! Så himla gott!

Bla bla bla! Det jag egentligen ville visa var mitt fina armband som jag köpte igår. Det är en kollega till mig som tillverkar dem och hon kommer snart börja sälja dem i butiker här i Göteborg. Har redan ett sedan innan men detta skrek tydligen (?) mitt namn så kunde inte låta bli ;)

Nu är det dags att hoppa i lite kläder och sedan vankas middag på stan, podcast med Alex & Sigge, följt av födelsedagsfirande av min vän Anna!

Ha en härlig kväll hörrni! Xx

2 kommentarer till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *