DEN OBLIGATORISKA FREDAGSFIKAN

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Fredagsfikan på jobbet är alltid något att se fram emot och längta efter, så dagar som idag, då jag tog tillfället i akt att jobba heimfrån, kändes det självklart att då också köpa med lite fredagsfika hem. Och vilken tur då att vi har det ekologiska lilla bageriet, Cum Pane, runt knuten. Detta ställe är så himla mysigt och både bullar och bröd är som om de vore bakade i himlen. Jag slog till på en kanel-och mandelbulle som var precis så saftig som den såg ut. Min nespressomaskin dammades av och lyftes fram, och det var ju inte en dag för sent! MUMS!

Allt i sin ordning alltså, och jag har faktiskt lyckats vara riktigt effektiv här hemma! Men nu tänkte jag stänga ner och ta helg. Ikväll blir det god middag och soffmys framför let’s dance (till Lovis stora missnöje!). Ljuvlig fredag om du frågar mig! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *