IT’S PERFECT!

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Och så ÄNTLIGEN ringde de och sa att soffan var på väg!

Dessa veckor sedan vi beställde soffan har visserligen gått fort, men jag har trots detta hunnit nojja både en och två gånger om tyget vi valde. Att välja ett eget tyg (dvs vi har inte sett soffan med ovan klädsel tidigare), till en soffa på 2,5 meter, när själva tygbiten är mindre än en kudde och det finns hundra alternativ att välja på, är inte helt lätt. Och när man vet att det inte finns någon återvändo efter att ordern är lagd, ja då börjar man klart fråga sig om det där egentligen blev helt rätt. Särskilt då jag vid rådfrågning på instagram inte fick en enda röst på det tyget jag/vi till slut valde, haha!

Så i förmiddags jobbade jag hemifrån, vilket var himla mysigt nu när vi äntligen fått ett litet arbetsrum. Gjorde mig en god, grön sallad och inväntade killarna som dök upp, levererade och monterade soffan strax innan lunch.

Och jag är så otrooooligt (!!) nöjd! Längtar redan till helgen då jag ska ligga där raklång så mycket det bara går. Och jag är SÅglad att vi inte valde grått, för precis som magkänslan sa då, så hade det blivit alldeles för mörkt i det där rummet. Nej hörrni, den är helt och hållet perfekt! Förutom då att den kanske inte är så chokladätarvänlig som en soffa i min ägo kanske hade behövt vara, hehe ;)

4 kommentarer till

    • Hej! :)
      Skulle rekommendera Minishop och Mini Rodini (båda på Vallgatan). Sen har COS mycket fint till barn också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *