HELLO FROM THE OTHER SIDE

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hej på er,
Hoppas att ni alla mår bra! Veckan bara springer förbi och nu är vi alltså redan halvvägs i arbetsveckan! Jag tillbringade ju helgen I skåne och så blir det även denna helg då ännu mer kalas vankas. Mysigt!

Förutom massa jobb så har veckan inneburit dans (har nämligen börjat dansa solo ‘let’s dance-dans’ tillsammans med en vän/kollega, SÅ kul!) och ikväll blir det en tur till IKEA. Vi ska byta ut vår bäddmadrass som jag inte varit helt nöjd med, samt kika på garderober. Hade helst av allt inte velat ha någon förvaring alls i hallen (av estetiska skäl), men vi inser ju att detta är ett måste.

Nåväl! Hoppas att ni, trots sämst uppdatering, ändå tycker det är härligt att kika in här då och då!

puss!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *