PRE-DINNER

image

Hej söndag och alla ni som kikar in!
Hoppas ni haft en härlig helg, för det har jag! Idag har vi mest gjort ingenting, skönt det också! Eller jo, vi gjorde ett försök att åka iväg och kolla golv, men då det mesta var stängt så blev det några timmar i solen med en bok och en kopp kaffe istället. Därefter har vi rensat bort sommarkläderna och tagit fram hösten.

Nu ska vi snart äta sen middag och därefter blir det popcorn, glass och film i soffan. På tal om att äta! Igår slängde jag ihop getostgratinerade fikon till förrätt och det blev bara så gott! Klyv fikonen (inte helt igenom) i fyra, kladda ner en stor klick getost och sedan in i ugnen. Ringla honung och hackade valnötter när de är klara!

puss på er!

Ett kommentar till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *