FALL/WINTER

Vilken härlig, kylig och krispig morgon! Kanske den kallaste hittills? Hösten är ju bara för vacker just nu med den höga luften och alla ljuvliga färger, inte sant?

Igår eftermiddag/kväll (ja, inte den bästa timingen kanske) började vi rensa ut alla sommarkläder från garderoberna för att fylla på med höstkläderna som plockats ner från vinden. Vi har varit lite sena med det där bytet i år för det har ju funnits så mycket annat att tänka på och syssla med. Därmed inte heller så konstigt att klädinspirationen varit i botten de senaste veckorna. Vem är sugen på ljusa blusar, vita sneakers och färgglada klänningar nu liksom? Nej fy.

Igår plockade jag istället upp stickade tröjor, mörka byxor, leopardmönstrade skor, svarta boots och mina ullkappor. Som en ny garderob! Nu kommer väl förmodligen det här nyhetsvärdet försvinna ganska så fort, men tills dess så njuter jag av tillfredsställelsen att inte behöva köpa nytt. Och gladast av allt är jag nog för mina skinnbyxor som jag köpte i somras. De är verkligen pricken over i:et i min höstgarderob! Idag matchas de med leopardsneaskers och en grå baströja. Hej hej hösten!

Ungefär som plaggen ovan tänker jag i höst, och det är också plagg i denna stil som fått stanna kvar efter mastodontrensningen. Simple as that!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *