PLÖTSLIGT HÄNDER DET

DSC01675

Höll på skriva godmorgon men inser att klockan hunnit blir lite mer än så. Den här dagen har börjat så mysigt så jag antar att det är lugnet i mig som gjort att jag tappat tidsuppfattningen.

Jag började med en promenad med min vän Malin, därefter intog vi frukost på det mysigaste lilla caféet här i våra trakter och pratade om allt mellan himmel och jord. På vägen hem kände jag mig fylld av ny energi och bestlutade mig för att ta tillfället i akt. Jag gick snabbt upp i lägenheten och bytte från jacka till tröja, och sedan gav jag mig ut på 25 minuters lugn löpning. Det var evigheter sedan jag sprang sist så det var skönt att komma ut utan några krav eller måsten. Och inte nog med det! Väl hemma rullade jag ut min rosa matta, öppnade fönstret, tände mitt favoritljus, satte på lugn musik i högtalaren och körde 30 minuters yoga/stretchning. Lovis är iväg med jobbet så det var alldeles lugnt och stilla här hemma. Helt fantastiskt härligt och vilken friskus jag känner mig som nu.

Nu blir det duschen och sen ska jag pilla lite här hemma, läsa mitt nya inredningsmagasin som jag köpte igår och ta mig ännu en kopp kaffe. När lovis hemma blir det (fortsättningsvis) myslördag deluxe! Hoppas ni mår bra! Xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *