FASHION INSPIRATION

bild 2 bild 1

Mitt i detta novemberrusk är det lätt att fastna i det som känns varmt, bekvämt och praktiskt för dagen. Hade det inte varit för att jag hade ett jobb att gå till om mornarna (tacksam!), så hade jag förmodligen gått i mjukisbyxor, regnstövlar och mössan neddragen till hakan varje dag. För det är ju ett så förbannat räligt väder! Och det är lätt att man står där på morgonen och känner att man inte har något (!) snyggt att sätta på sig (dvs som dessutom är både varmt, vattentätt, bekvämt, osv osv). Jag vill gärna känna mig fin på jobbet, och jag tycker ju det är KUL med mode, så jag försöker därför att hitta stilar och plagg som går under samtliga kriterier ovan (kanske inte vattentätt då…).

Sneakers är min räddare i nöden och jag kommer förmodligen att gå i detta tills det blir minusgrader, och jag älskar pälsjackor i alla dess former; långa, korta, teddy, fluffigt… Det sportiga, men feminina, modet är min melodi och jag använder därför gärna sweatshirts, antingen till skinny jeans eller till ett par lösare byxor. Och så älskar jag cashmeretröjor! Det måste ju vara den här säsongens bästa plagg! Så, om jag skulle sammanfatta både min stil och färgskala den här hösten, så är det likt inspirationscollaget ovan, dvs mycket päls, svarta jeans, lösare byxor och varma tröjor i färgerna mörkgrått, svart, smutsrosa och creme.

Pinterest kan ju för övrigt vara något av det bästa som finns! När fantasin tryter är det bara att slänga ett öga där och så inser man oftast att man visst har något att ta på sig på morgonen. Eller så inser man att det helt enkelt är fullt möjligt, och rent utav trendigt, att klä sig både bekvämt, praktiskt OCH snyggt samtidigt!

bilder via min pinterest – my style

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *