Regnigt

EE767425-ED06-4C7C-A1C7-4F73146BC67F

Bilder från den enda av kvällarna här nere då de inte regnat! (Det regnar tack och lov inte HELA dagarna :)

Klockan är strax efter 17 här och det har nu äntligen slutat regna! Det har vräkt ner sedan 15 och vi har fått hålla oss inne på hotellrummet. Bonnie och jag har visserligen gjort ett dopp i poolen trots tunga droppar, men annars har vi som sagt hållt oss inne. Bonnie sover sedan 45 min tillbaka och när hon vaknar är planen gröt för henne och därefter leta upp en tuk-tuk för att ta oss in till en marknad.

Hoppas innerligt att vägarna är OK efter detta regnoväder! Sist vi var i Thailand har jag för mig att de körde som galningar! Känns sådär med en bebis om jag ska vara ärlig…

Nu är vi här!

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Åskan mullrar, städerskan gör fint på rummet, ludde leker med Bonnie och jag ligger här på solbädden ute på vår altan. Livet!

Äntligen kan vi börja njuta på riktigt! Bonnie verkar vara på banan igen (peppar peppar) och vi kan äntligen börja släppa på oron lite. Om ni undrar varför vi valde att åka ändå, trots hennes feber, så var det för att hon var feberfri under fredag morgon/fm, hon åt och verkade pigg). Hon ÄLSKAR att bada och har idag, precis innan vi fick springa hem pga åskan, premiärat i havet. Succé det också! :D En sådan otrolig lyx att vi har egen trappa till poolen, så att hon kan bada bäst hon behagar.

Nu har vi nästan precis ätit lunch så det är nog dags för eftermiddagsbadet nu!