SÅ PACKADE VI IHOP SOMMAREN

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Gud, ni skulle sett oss nu! Bilen är fylld till bredden med barnvagn, resväskor, tavlor, strandväskor, ett bordsunderrede (!!) och så vi tre då! Ludde var helt svettig när han hade fått in allt, ett herrans prylpuzzel – minst sagt!

Idag lämnar vi Skåne och därmed sommaren – ja, för så känns det. Vart tog alla dessa veckor vägen? Vi som hade hela sommaren framför oss, med sol, bad, sommarhus, glass, grillkvällar, poolbad och utflykter. Visst har vi gjort en del av allt det där, men med det dåliga vädret försvann också mycket av tiden då det känns som att alla veckor på något märkligt sätt klumpades ihop och blev en enda regnig vecka. MEN! Utflykter, sol eller inte, så har det också varit en väldigt mysig första sommar med Bonnie!

Processed with VSCO with a5 preset

Lilla grodan har vuxit såååå mycket under dessa veckor! De små klena fötterna börjar nu bli bulliga och klibbiga, haha! Och humöret är nästan jämnt på topp hos vårt hjärta! Mjölkallergisk har hon också hunnit bli under dessa veckor. Ja, ni hör ju så mycket som kan hända mellan 2,5 och 4 månader ;)

Vi har 1,5 timme kvar i bilen innan vi är uppe i Göteborg och denna dagen blir allt annat än stillsam. Bvc-besök kl 13, klipptid för pappsen vid 15 och kl 17 tyckte han sedan att det var passande med att ta in en värderingsman för att kolla på lägenheten (nej, vi ska ej sälja). Så… bilen får nog stå fullpackad fram till kvällen!

Fortsätt läsa →

GULLIGHETER

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

En liten hög av gulligheter som införskaffats här under sommaren. Danska barnkläder är mina absoluta favoriter, däribland Noa Noa, Marmar copenhagen och Petit by Sophie Schnoor som är mina favoritmärken. Tycker att de har så fina färgsättningar och ljuvliga små detaljer.

Det mesta som vi införskaffat/fått nu är i lite större storlekar så att hon ska kunna ha det till nästa vår och sommar. Har även passat på att köpa ordentliga sandaler för de första små stegen, även dessa från danska Bisgaard. Dock en chansning då det är svårt att avgöra storlek för nästa år redan nu, men när jag hittade för halva priset fick det vara värt en chansning. Såå gulliga (dock ej med på bild)! Och hur söta är inte de små mus-skorna som Bonnie fått av mormor? Dör!

Fortsätt läsa →

BLÅSIGT VÄRRE

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Okej, vill knappt nämna vädret denna sommaren här i bloggen mer, men det är tydligen svårt att låta bli! Idag höll vi på att blåsa bort, kort och gott! Solen sken så vi åkte in till mina föräldrar i hopp om att hitta lä i trädgården, men icke…

Så istället för att sola har jag hunnit bli klar med beställning av våra dopkort och efter att ha myst med mormor och mostrar har vi handlat och lagat mat. Bonnie har varit på strålande humör så det har blivit mycket skratt och gos med henne! :) min stora lilla älskling!

Och nu sitter vi här nere i huset vid havet och hör hur vinden viner i mastarna. Dricker cola zero, äter godis, spelar spel och läser bok. Blir det inte fint väder imorgon planerar vi att åka en tur till Mölle och Höganäs! Så mysigt där!

Fortsätt läsa →

SOME COLORS ON A GREY DAY

Processed with VSCO with a5 preset

Mycket tråkigt väder här under dagen. Mest mulet men också någon regnskur. Inte förrän efter kl 18 valde solen att titta fram och åh (!) vad härligt det är! Njuter till fullo!

Lade ner lilla skruttan i vagnen och gick en promenad i hamnen så att hon kunde somna och därefter satte vi oss i solen och njöt för en stund innan hon vaknade igen, hehe.
Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Den regniga dagen gjorde att vi åkte till Väla för ett ärende och ett erbjudande på nagellack gjorde att jag köpte på mig ett gäng. Tror jag har både det röda och det ljusgrå hemma i Göteborg redan, men för 10kr styck kunde det väl vara ett rimligt pris för några minuters underhållning ;)

Och inte kunde jag hålla mig till en av färgerna heller, så det fick bli alla. Färgladast så!Processed with VSCO with a5 preset

Fortsätt läsa →

EASY PEASY

Processed with VSCO with a5 preset

Riktigt tragiskt, men den här sommaren har hittills bara innefattat två (eller kanske tre?) morgnar med frukost utomhus. Och alla gånger har man fått ha en stickad tröja på sig! Och nej, vi har inte ätit frukost i tidiga morgontimman utan snarare runt 10-11. Ledsamt!

Dock har jag ändå hållt fast vid mitt nyårslöfte rätt bra – att bada mer! Det har inte blivit varje gång men nog iaf 3-4 gånger i veckan sedan slutet på juli. Sen att det krävts en promenad ellerhur löprunda innan för att få upp värmen majoriteten av gångerna är ju en annan femma ;)

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Idag har vi inga större planer! Bonnie somnade om och väckte oss igen vid kvart över tio och därefter blev det frukost följt av en löprunda och bad (för mig). Bonnie har övat nacken i vagnen och hon är såååå duktig nu även om det inte är favoritsysslan! (Förra veckan förvånades hon oss med att snurra från rygg till mage också! #stolt!). Resten av dagen blir som sagt lugn vilket kan behövas efter en heldag i Köpenhamn igår samt middag med vänner på kvällen. Fyndade en del fina kläder till lilla B också som jag måste visa er! Precis som jag alltid anat blev det inget till mig utan enbart till henne! Helt omöjligt att låta bli <3

Fortsätt läsa →

SOMMAREN – KOM NU!

Anledningen till denna totala frånvaro är att vi har semester och infinner oss nere i ett litet hus vid havet i Ålabodarna. På telefonerna står det allt som oftast “ingen service”, dvs man kan inte göra många knop på det där internetet!

Nåväl. Vi är utan tv och nästan utan telefon. Dock har vi en väldigt fin utsikt här nere, men kan väl ärligt säga att vädret gör oss lite lätt besvikna! Nästan en käftsmäll med havsutsikten! Vi ska dock vara lediga fyra veckor till, så jag hoppas innerligt att det fina vädret kommer!

Jaja, tänkte mest bara förklara mig. Så vet ni varför det ekat tomt här inne! Kvällshimlen var ju fantastisk fin idag i alla fall (dock sjuuukt blåsigt och kyligt). Imorgon hoppas vi på mindre vind, då kanske kan det bli en dag hemma vid poolen.

Fortsätt läsa →