RINGEN, ÄNTLIGEN!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Igår kom den äntligen – RINGEN!
Den jag fick under själva frieriet var ju endast en atrapp, alldeles för stor, ganska oskimrande (rent utav lite dassig i dagsljus) och utan gravering. Men nu så, nu har jag den i rätt storlek på fingret där den hör hemma, och med min Lovis namn inuti <3. Den är SÅ fin! Kan inte sluta titta på den! Så kär i både den och i min fästman (!!!) ;)

Fortsätt läsa →

1:a ADVENT

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

1a advent!
Första ljuset är tänt och här hemma har redan granen fått flytta in! Vi ska ha lite folk hemma på adventsmys om en stund så vi tänkte att vi plockar in granen redan. Rekordtidigt, vi vet ;) men vi ska ju å andra sidan tillbringa julen i Skåne så ska vi hinna njuta får det va nu :)

Underbart väder idag så när diverse lussedegar var klara tog jag mig ut 30 min. Så härligt!

Hoppas ni har en fin första söndag i advent!

Fortsätt läsa →

KRISPIGT OCH HÄRLIGT

Processed with VSCO with f2 preset

När vi berikats med regn (och då snackar vi inte lite regn, utan mycket och dessutom från sidan!) i nästan 2 veckor i rad, är det underbart när solen tittar fram och man kan njuta av den höga, friska luften. Dock innebär vintertid inte så mycket dagsljus när man jobbar, utan man åker både till och från jobb i totalmörker. Rätt så deppigt faktiskt!

Idag har vi dock varit på spännande besök här på morgonkvisten, så några djupa andetag av den härliga höstluften fick jag norpat åt mig innan jobb. Lite som grädde på moset den här härliga onsdagen helt enkelt!

Fortsätt läsa →

JULMARKNAD

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Godmorgon.
Kan ni förstå att det är första advent om en vecka? Helt otroligt faktiskt, men också väldigt, väldigt mysigt!

Igår var jag på årets första julmarknad tillsammans med mina underbara vänner (-1) på gamla kassakroken här i Landskrona. Det var dessvärre sista året det anordnades då ägaren som har detta MAGISKA ställe bestämt sig för att sälja. (Låt oss hoppas att nästa ägare är lika generös till att bjudna in!). Vi strosade runt, åt nygräddade lussekatter direkt från köket, och köpte på oss glögg för kvällen.

På kvällen samlades vi alla och killarna anslöt. Någon hade luskat ut att det var Internationella mansdagen så vi tjejer stod för middagen!

Och nu ligger jag här i sängen och känner mig så evigt tacksam för våra underbara vänner, för min Ludde, för min familj, för Landskrona, för Skåne. Känner så starkt de gånger jag är nere hur mycket jag saknar att vara här med alla dessa! <3

Men ser också (!!) mycket fram emot adventsförberedelserna och julpyntade uppe i Göteborg. Första julen i lägenheten, första granen och nya (och fler!!) julstjärnor. Ska se om jag kan hålla mig eller om stjärnorna åker upp redan ikväll! :)

Fortsätt läsa →

BABY EXCLUSIVE

hmprodhmprod-1hmprod-4
hmprod-2
hmprod-3
hmprod-5

Amen det här är ju så snuttigt och muffsigt och gulligt och ljuvligt så jag nästan smäller av!!!

H&M har släppt ytterligare en Baby Exclusive-kollektion, dvs plagg i finare och lyxigare material, och jag vill bara köpa på mig allt! Det finns massor av fint till både flickor och pojkar, och detta var alltså bara ett litet urval av allt gulligt.

Fortsätt läsa →

10 ÅR & EN KÄRLEKENS RING

Nu var det ett himla tag sedan jag bloggade igen. Vissa omständigheter har gjort att jag inte känt för att utelämna mig här, och i många fall har det handlat om tid (och att min uppkoppling till internet hemma endast fungerar då och då, vilket gör att man till slut ger upp), men samtidigt saknar jag det också ibland.

De flesta av er hänger nog med mig på instagram, och har där fått lite updates kring vad som hänt på sistone. Om inte, så en kort recap från förra veckan. En mycket speciell sådan. Processed with VSCO with f2 preset

Vi har förlovat oss!
Strax innan kl 05.00 i onsdags morse, på vår självaste 10-årsdag, väcktes jag till tonerna av en (för oss) mycket speciell låt och av ljuset från en light box stående på matbordet ute i vardagsrummet. När ögonen vant sig och jag faktiskt såg vad där stod satt han på knä vid min sida sängen. “WILL YOU MARRY ME?” stod det och i den svarta asken i hans hand glittrade den finaste lilla ringen. Som han valt helt själv och som blev så rätt.

Processed with VSCO with c1 preset

Att jag blev väckt så tidigt var ju kanske inte helt befogat om det inte var för att taxin till flygplatsen skulle komma och hämta oss 45 minuter senare. Så i en lättare chock klev jag upp, packade ner det sista och kunde.inte.sluta. titta ner på vänsterhanden! Jag tog nog 100 bilder med mobilen under den tiden. Märkligt beteende egentligen, den ska ju förhoppningsvis sitta på mitt finger för resten av livet ;)

05.45 kom alltså taxin och vi började vår lilla weekend till London. En 10-årsdagsresa som vi haft bestämt sedan i somras men som nu helt plötsligt blev en romantisk förlovningsresa.
Processed with VSCO with p5 preset Processed with VSCO with p5 preset

Förutom att vi gått, gått, gått och gått så har vi också ätit massor, varit på musikal, shoppat och hängt i Hyde Park de dagar då solen lyste. London visade sig både från sin bästa och sämsta sida vad gäller vädret och julskyltningen var i full gång. Jultokar som vi båda är kunde vi gå länge och bara spana in alla Christmas shops som fanns i vart och vartenda varuhus.
img_0168

Men som sagt, det blev flera tusen steg om dagen och fötterna fick ta rätt mycket stryk. Tacka vet jag skoskavsplåster, sneakers och vårt mysiga hotellrum att ta promenadpauser på.

Xx, P

Fortsätt läsa →