ETT LITET HEJ

Processed with VSCO with f2 preset

Hej på er,
Det sägs ju att värmen är på ingång igen men för en stund trodde man nästan att hösten var här för att stanna. Och det enda positiva är väl kanske att man då får mysa in sig med tända ljus och liksom omfamna mörkret så gott det går.

Förra veckan var Ludde, i vanlig ordning, uppe innan mig. Men hade denna morgon sett till att tända några ljus vid matbordet där vi också äter vår frukost. Väldigt höstigt, men också väldigt mysigt.

(obs! bordet är för tillfället en enda röra av sådant som inte har någon bättre plats att stå på för tillfället, men kanske snart så)

Hoppas att ni alla mår fint! Här ska vi försöka komma iväg en sväng och kolla golv (suck), laga middag och förhoppningsvis hinna med en promenad i det fina kvällsvädret. Känner mig så opepp just nu och längtar mest bara efter helgen!

Fortsätt läsa →

MR & MRS

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Vi var på bröllop på Lydinge säteri i helgen och oj så fint allting var! Bruden (min kära vän från universitetet) och hennes man fullkomligt strålade dagen igenom, och så gjorde även solen som annars varit ganska frånvarande på senaste. Vilken dag, kväll och natt! Fantastiskt roligt också att träffa sina gamla kompisar från skolan, där majoriteten numera bor i Stockholm.

Tack fina ni för att vi fick dela denna helg med er <3

Fortsätt läsa →

EFTER EN LITEN PAUS

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

En liten peak på våra nya tavlor i sovrummet och gardinerna i vardagsrummet.

Det är lätt att förbanna sig nu att man inte tog tag i saker som detta tidigare, sådant som får det att kännas som ett hem. Men efter intensiva månader i början av året har vi knappt orkat lyfta ett finger. Det har helt klart varit tuffare än vad vi trott med renovering, men nu när vi fått lite distans under semestern känns det roligt igen. Framför allt eftersom att vi nu, i majoriteten av rummen iaf, är på piff-stadie! YAY!

Nu blir det Sons of Anarchy och lackering av naglar. Förmodligen en skål glass också om jag inte lyckas hålla mig borta från frysen. Herre min gud vad man tränat upp småätandet och sockersuget under semestern!

Fortsätt läsa →

GETTING FORWARD

IMG_8621

Äntligen är gardinerna på plats! Efter mycket om och men, samt väldigt oproffsig kunskap på stoff och stil där vi sydde upp dem, så är de nu uppe och vi är båda så nöjda att vi löste det helt på egen hand. Två totalt ohändiga människor! Garderinerna som vi satte upp förra helgen i sovrummet har vi dock fått ta ner för att börja om med denna helgen. Skenorna kom för tätt så det var bara att börja om, ta fram spacklet och fylla igen alla fula hål. Phu!

Förutom gardiner har det kommit upp tavlor ovanför sängen, våra sänglampor har kommit (dock är den ena sönder!! Grrrr) och vi har fixat med lite tavlor även i hallen. Nu väntar vi bara spänt på våra stolar som förhoppningsvis anländer snart.

Jag har också fått längtan efter att måla, så det har jag gjort. Både förra helgen och nu denna. Jag är en riktig amatör men jag målar på med färger jag tycker om och låter penslen svepa fritt. Oftast blir det inte alls som bilden jag hade i huvudet från början, men det kan ibland bli rätt okej ändå. Vi har fortfarande mycket tomma väggar här hemma, så tills vidare får den egna konsten duga ;)

Nu ska jag hoppa ur myskläderna och klä mig för pizzakväll hos vänner. Söndagsmys deluxe!

Fortsätt läsa →

BALLET COLLECTION

collage-2016-08-04

Kanske inte de träningskläderna som jag traskar till gymmet i, men hade jag bott i ett flott NY och tränat pilates och tagit dansklasser på fräsiga studios, då hade detta nog varit något för mig. Men nu är man ju så långt ifrån det som det bara går… Otroligt vackert i alla fall!

Se mer av de graciösa träningskläderna från Zara’s Ballet Collection här

 

Fortsätt läsa →

SISTA SEMESTERDAGEN

Processed with VSCO with f2 preset

Sista semesterdagen är här och jag skulle ljuga om jag sa att det inte kändes vemodigt.

Vi åkte till Ikea i förmiddags för att börja planera kök, därefter har vi mest hängt hemma och sett på medan regnet öst ner. Till lunch blev det pannkakor som vi åt i köksfönstret. Vi har i nuläget inget köksbord och ska man äta pannkakor så ska de helst vara nygräddade. Så vi satt där och tittade ut, med stekpannan nära till hands! :)

Processed with VSCO with f2 preset

Vi köpte med oss kardemummabullar på väg hem som nu avnjutits. Mättnaden gör mig trött så i detta nu ligger jag raklång i soffan och lyssnar på Sommar i P1. Ljuvligt, ljuvligt, ljuvligt med ledighet. Önskar så att semestern vore längre!

Fortsätt läsa →