THE GREATEST PERSON

imagedsc002111_1172182979_9217024Processed with VSCOcam with x1 preset

Idag är det minsann ingen vanlig dag. Världens bästa människa fyller år!
Min stora idol och min största supporter – Min pappa!
Grattis PAPPA på din 50-årsdag – Jag älskar dig till månen och tillbaka. Om du bara visste vad du betytt och betyder för mig.

Idag har jag förinställt detta inlägg. Vi har nämligen andra hemliga planer på gång ;)

Fortsätt läsa →

FRIYAAAAY!

Desktop74

FREEEEEDAG!
Och fredagskänslan har aldrig varit härligare! Jag har tagit ledigt i eftermiddag för idag ska jag nämligen äntligen äntligen äntligen (!) hem till skåne. Har inte varit där sedan jul och saknaden efter familjen är såklart maxad! Imorgon är det dessutom födelsedagsfirande, vilket jag hoppas blir kul för alla inblandade, inte minst för grisen himself.

Önskar er en härlig dag i form av lite fredagsinspiration. Det riktigt bubblar inom mig!

Fortsätt läsa →

GO FOR GREEN

Skärmavbild 2015-02-26 kl. 18.23.59

Lystring, lystring! Om det är någon färg ni ska satsa på i vår så är det armygrönt. Jag älskar safari-looken och känner redan att jag kommer bo i min nya gröna skjortklänning (som ni också snart kan hitta i butik och online här)! Jennifer, som ju faktiskt kan sin sak riktigt bra med tanke på hennes yrkesroll, kör på grönt i form av denna cargoskjorta. Hur snygg får man bli va? Under vår lunch hade hon dessutom skjortan öppen likt en jacka och med en granitgrå tee under. Snyggt!

Bild: @paulinawallentinandersson

Fortsätt läsa →

OLDIE BUT GOLDIE

Skärmavbild 2014-10-16 kl. 20.24.38

Oldie but goldie
Jag älskar kollaget ovan och som några av er kanske känner igen så ja, jag har publicerat det på min förra blogg för längesen. Men det tål att publiceras igen tycker jag! Och där har vi dem igen, drömskorna och drömsolglasögonen. Åh! Attans att man inte hade några tusingar extra som bara låg och skräpade ;)

Hur mår ni ikväll? Själv känner jag mig trött och stressad! Till råga på det så storstrejkar bloggen (nåväl, beter sig iaf högst underligt) och jag befarar att jag råkat få något virus? Eller spam? Eller vad tusan det nu kallas. Det står nämligen att vi är 24 användare online samtidigt, och det hoppas jag ju verkligen inte är sant… Hjälp?

Fortsätt läsa →

ME TODAY

imageimage image

Heeeeello,
Käkade lunch med gulligaste Jennifer (a.k.a avenymamma) idag då vi har turen att sitta på samma kontor på tisdagar. Om man kan säga att det är tradition när saker förekommer fler än två gånger, så har vi i alla fall snart en tradition att luncha på HAK här i göteborg. Tips för er som vill ha bra lunchställe i stan!

Vi skrattade åt sammanträffandet kring problematiken att få våra respektive att hjälpa till att ta bilder (vilket såklart grundas i deras ointresse och okunskap), och det var skönt att höra att man inte var “ensam” med att känna sig… krävande? haha! Så innan vi gick tilbaka till våra respektive platser så hjälptes vi åt att knäppa av någa blåsiga bilder. Och ja… att min tröja korvat sig till förbannelse missade vi tydligen båda två, hehe! Så att SÅ bra var vi! ;)

Kappa H&M Trend, Tröja &Other Stories och Jeans Acne. Väska och skor behöver förmodligen ej nämnas fler gånger! ;)

Fortsätt läsa →

@ WORK

image imageimage

pictures taken @WORK

1. Jag har för ovanlighetens skull kavaj! Ja, det händer aldrig men denna kritstreckrandiga känner jag ändå för ibland. Och de gånger jag använder den blir det oftast som idag, ihop med en oseriös odressad tröja, jeans och sneakers.

2. Jag har köpt en ny mugg. Det var väl på tiden såhär 9 månader efter anställning? Har tidigare hållt mig till företagsmuggarna men nu kände jag att kaffedrickandet skulle få bli lite mer hemtrevligt. Muggen hittade jag på netto igår för en billig peng så det fanns med andra ord ingen anledning att inte slå till!

Hoppas ni har en mysig måndagskväll!

Fortsätt läsa →

WAKE UP, KICK ASS, REPEAT

image

Kan inte göra annat just nu än att (trots snöblandat regn och det mest deprimerande vädret denna måndag kunde erbjuda) försöka motivera mig till resan som nu känns inom hanterbart avstånd. Jag tänker nu lägga in en högre växel både vad det gäller humör, träning, måste-göras-grejer och energi rent allmänt. Det är så förbannat tungt vissa dagar men att ha något att se fram emot brukar i alla fall hjälpa mig. Snart är jag ledig två veckor. Snart…

Hur mår ni denna dag? Haft en bra helg?

Fortsätt läsa →

CRAVING!

894c06a2315b692046337fc775ec3a90 934f6c906663816b3b50128af7cdc53d

OM jag haft obegränsat med pengar och inte sparade till någon lägenhet som ju är fallet, då hade jag inte tvekat en sekund. Kan inte släppa dessa två ting som liksom hade gjort min garderob fulländad! Solglasögonen var jag SÅ nära på att köpa i höstas, men med ett dyrt väskköp lät jag bli. Och nu till denna gång har ju dollarn hunnit bli så hög, men jag kan ju alltid titta ;)

Nu blir det yoga för min del!

bilder via pinterest

Fortsätt läsa →