MINIDOJJOR

Processed with VSCO with f2 preset

Skor i miniformat, finns det något sötare? Nej, det är ju totalt omöjligt att motstå! Så jag förstår min kära mor, att hon var snudd på tvungen att köpa dessa till Bonnie nu när de varit i Miami. Särskilt då jag har samma modell fast helt korallfärgade (i samma nyans som detaljerna på dessa). Så gulligt att matcha! Färgerna gör sig dock inte riktigt rättvisa på bild…

Processed with VSCO with f2 preset

Fortfarande på tok för stora, men det är klart man måste prova, haha!

Och matcha kommer vi även göra i svarta Vans, men det blir först om 1,5 år då de var ännu större, hehe ;) ska se om jag kan hitta de här hemma när det väl blir aktuellt med skor för henne. Extremt svårt med storlekar såhär ett år i förväg tycker jag!

Fortsätt läsa →

VÅRSNYGGT!

1277604250_2_10_1

1165603401_2_10_1

4433629902_2_10_1

4805611250_2_10_1

Vet ni hur det pirrar i magen när jag ser bilder som dessa? Alltså, herregud vad mycket fint det finns till barnen hos Zara nu för våren. Har än så länge bara spanat in flicksidan, men skulle bli förvånad om de inte lyckats på pojksidan också. SÅ fint! Och jag älskar hur Zara verkligen får till känslan i sina bilder, och hur plaggen lyfts fram på ett sådant fantastiskt sätt. Det är ju liksom så att man själv, vid 27 års ålder, gärna köpt på sig alla kitten själv (ja, nu har de ju givetvis en fenomenal damavdelning OCKSÅ!).

Fortsätt läsa →

KANINSJUKAN

Processed with VSCO with g3 preset

Ja, nu kan man ju nästan tro att jag drabbats av någon slags kaninsjuka! Först babyskorna som jag inte kunnat släppa (i inlägget nedan), och nu dessa gulligheter som jag hämtade ut på posten igår. Alltså!

Danska Konges slöjd är ett av mina favoritmärke och jag kunde inte låta bli att köpa hem hela tre (!) kaninprylar. En speldosa till spjälsängen, en aktivitetskanin till vagnen och en skallra att stoppa ner i skötväskan (som också kom igår!). Och i den vita förpackningen döljer sig en en fantastisk molnmobil som jag knappt kan bärga mig till att få hänga upp!

Till helgen börjar vi med nya golvet + dörrar i båda sovrummen och därefter kommer jag inte vara sen med att hugga in på barnrummet. DRÖM!

Fortsätt läsa →

SKÖTVÄSKA

11440-81-nursing_bag_blush_offer_low-562x562

 

Godmorgon!
Sitter hemma med frukosten och ska strax bege mig. Vi har workshop utanför kontoret hela dagen, vilket ska bli spännande och kul men säkert också rätt ansträngande för denna gravidkropp. Många timmar att genomgå!

Förresten, det här letandet efter skötväska! Så tröttsamt! Och ingen vanlig och snygg väska har jag hittat heller. Eller jo, visst finns det många fina, men jag kan i nuläget inte lägga flera tusen på en väska. Denna ovan från danska CamCam har jag surfat förbi några gånger, tycker den är söt och så tillkommer det ju ett gulligt underlag med små svanar också. Så igår slog jag till då jag kom över den med lite rabatt! Var ju egentligen inte alls vad jag tänkt mig (svart, gärna skinn och snarare en väska att fortsätta använda till vardags sen), haha, men den blir nog bra! Ser fram emot att få hem den och duger den inte åker den ju bara tillbaka igen :) Men jag tror nog, med tanke på vagnen som är helt och hållet svart, att den kan vara fin att bryta av med! Och Ludde ÄLSKADE färgvalet, det såg jag på honom…. ehm.

Någon som har erfarenhet av denna?

Fortsätt läsa →

INSPIRATION BARNRUM

1866bf5795af441ec42c0aec8c99d6bd ae275bd92c4bc9779eec156537735432 fotorcreated3e363691c2800509d30d8d8bb125a92e3

Tankarna snurrar för fullt kring det kommande barnrummet. Ett rum som jag så länge jag kan minnas drömt om att få fixa i ordning. Ja, ni som hängt med ett tag är nog mycket väl medvetna.

Det blir troligtvis ett rum med dovare färger, väggarna ska målas och inredningen ska kännas mjuk och mysig utan att bli för mörkt. Tänkte att jag skulle ta mig förbi någon måleributik under kommande veckor och köpa på mig några olika färgprover att test-måla väggarna med. Det stora missionet förutom val av väggfärg är sängen. Vit, målad eller träfärgad? Enfärgat eller mönstrat spjälsängsskydd, och då också, mönstrat eller enfärgat påslakanset? Ja, mycket att fundera kring, för det finns ju så himla mycket fint.

Fortsätt läsa →

YOU’RE THE WORLD

youretheworld

 

För den som gillar newbie, och för den som gillar att syskonmatcha, så vill jag påminna om att newbie ju faktiskt går hela vägen upp till strl 128.

Personligen gillar jag newbie främst till bebisar, då jag sen tycker att det blir lite fööör pluttinuttigt för större barn. MEN! Det finns ju inget gulligare än att syskonmatcha och vissa av plaggen är ju verkligen söta även till de stora barnen. Mitt favoritprint bland newbies nyheter är denna världskarta, som då alltså också går att köpa till större barn i form av en t-shirt. Så fint!

Fortsätt läsa →

FOR THE LITTLE ONES

image
image

Heeej!
Long time no seen, särskilt när det kommer tills kids-inspo. Ja, här har det verkligen ekat tomt! Är det ens några med barn som är här inne och läser?

Det har varit så mycket på sistone, att allt vad intresse för barnkläder heter har legat lite på is. Men så springer man på något som bara får hjärtat att slå lite extra. Jag menar bara, kolla in kaninsvettisen (äääälskar öron på barnkläder!)!! Och de ljuvliga små skorna (finns en bomberjacka med ögonen på ryggen, också SÅ söt!)! Ja, det är väl tur för plånboken att man inte har barn just nu, även om man blir bra sugen ;)
 

Båda från H&M online exclusive

Fortsätt läsa →